Balls & Glory Mechelen

Mechelen
Balls & Glory is een restaurant waar alles rond de gevulde gehaktbal, stoemp & salades draait: farm to table. Het is het geesteskind van chef Wim Ballieu die in 2012 de eerste Balls & Glory winkel opende in zijn thuisstad Gent.
Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar je dé wereldberoemde ovengebakken ballen (op basis van varken, kip of vegetarisch) kan proeven samen met de orinal stoemp of een lekkere salade. Het menu is eenvoudig opgebouwd & iedereen vindt er zijn goesting & smaak. Leuk is dat je er altijd binnen de 8 minuten de heerlijke gerechten op tafel krijgt. Slow food-fast served. Probeer zeker s één van de zelfgemaakte limonades of de Belgische bieren op tap. Uniek is het gratis water & fruit op de tafels.
Het restaurant is stijlvol & gezellig. Je kan er gezellig met z'n twee tafelen aan een designtafel, of je kan er met een groep aanschuiven aan de grote gemeenschappelijke tafel. De bonte mix van gasten, samen met de muziek & de gastvrijheid die het team uitstralen maken Balls & Glory een méér dan aangename plaats om te vertoeven is, ook met kinderen.
Dezelfde gerechten uit het restaurant kan je ook meenemen naar huis om thuis zelf aan de slag gaan, nog makkelijker is het om alles warm mee te nemen, of bij je thuis te laten leveren. Balls & Glory verrast met leuke designs & gadgets zoals kookboeken, "stoempers" & andere edgy keukentools die je naast al dat lekkers kan terugvinden in hun shop.
Je vindt Balls & Glory in Mechelen, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Sint-Niklaas, vanuit onze foodtrucks, aan onze summer kiosk in Oostende & binnenkort ook in Mechelen.

Openingsuren

Nu open

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:30-21:00
Donderdag 11:30-21:00
Vrijdag 11:30-21:00
Zaterdag 11:30-21:00
Zondag 10:00-21:00

Adres

Nauwstraat 10
2800 Mechelen (BE)
map_small

Nog geen reviews beschikbaar

© 2022 tablebooker CVBA