Cocotine

Gent
Ontmoet Cocotine

Binnenstappen bij Cocotine is een verrassing op de best mogelijke manier... Niet zomaar een koffiebar. Het voelt als meer dan een koffie moment beleven, het biedt een ervaring en een langverwachte lokale parel in de opkomende havenwijk net ten N-O van Gent.

Founder Story

Het begon allemaal als PR-specialiste en trendsetter, met een passieproject om Ebru's liefde voor koffie, design, verfijnde gerechten en harmonie samen te smelten tot één.

Keuken Story

Het menu biedt een kleurrijke ambiance voor uw geweldige stemmingen en gelukkige gevoelens. De flair van fantastische smaken en de passie voor lekker eten schijnen overal doorheen. Geniet van smaakvolle koffies, biologische luxe drankjes, smakelijke mooie tartinespreads en hartige quiches.

Voel je Speciaal

Maak kennis met gepassioneerde gerechten, een prachtig interieur, geniet van sprankelende drankjes en deel mooie momenten. Geniet van een kopje koffie in dit elegante pastelkleurige Scandinavische interieur!

Proef, volg & deel de liefde

Proef ze, lees mijn recepten & maak ze thuis voor je geliefden, want laat alles wat we doen met liefde gedaan worden ...

Openingsuren

Nu gesloten

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-16:00
Donderdag 10:00-16:00
Vrijdag 10:00-16:00
Zaterdag 10:00-17:15
Zondag 10:00-17:15

Adres

Leithstraat 51
9000 Gent (BE)
map_small

Nog geen reviews beschikbaar

© 2023 tablebooker CVBA