Over tablebooker


Tablebooker is in België, Luxemburg en Nederland het meest gebruikte platform om een restaurant online te boeken.


Via onze App kan je eenvoudig en snel je tafel reserveren bij meer dan 2000 restaurants. Je kan ook je reserveringen beheren, met het restaurant communiceren, je favoriete restaurants opslaan, je reservatie annuleren, ...

Het is voor ons belangrijk dat de beleving van jouw restaurantbezoek vlot en aangenaam verloopt, al vanaf het moment van de reservatie.

Dit doen we door:

  • Keuze te geven uit meer dan 2000 restaurants, van een gezellige brasserie tot een sterrenrestaurant
  • Van elk restaurant enkele foto’s, de kaart, het menu en een algemene beoordeling weer te geven
  • Te inspireren met handige lijsten zoals best beoordeelde restaurants, meest geboekte restaurants, Italiaanse restaurants, ...
  • Een community op te bouwen met onze gebruikers, die al meer dan een half miljoen reviews geschreven hebben over de restaurants die je met tablebooker kan boeken

Indien je op de hoogte gehouden wil worden, volg ons dan op Facebook of Instagram. Je kan ook een tablebooker account aanmaken, dan heb je altijd een duidelijk overzicht van al je reservaties bij de hand.

Heb je liever een desktop website en niet de App? Al de restaurants die je met Tablebooker kan boeken, kan je ook op onze partner website Resto.be vinden.

Tablebooker is het snelst groeiende reservatie platform in België, Luxemburg en Nederland. Onze visie is om met onze vooruitstrevende technologie het leven van de restauranthouder te vereenvoudigen, en de restaurantbezoeker te inspireren en vlot te laten reserveren. Tablebooker is ook de reservatie technologie achter Resto.be, RestoDays, Jong Keukengeweld en The Mastercooks of Belgium.

Onze hoofdzetel kan je vinden in Lozenberg 11, 1932 Zaventem. Voor commerciële vragen kan je ons telefonisch contacteren op +32 3 808 44 42 of via mail op sales@tablebooker.be. Voor alle andere vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op

Wat zeggen anderen over tablebooker?

In de pers

© 2023 tablebooker CVBA